Veel gestelde vragen

Bijles

Ga naar de homepage of bijlesthuisvoordebuis.com/bijlesboeken en boek een bijles of een kennismakingsgesprek. Voor een duidelijke uitleg navigeer naar de ‘hoe werkt het page’.

Bij ons kun je kiezen voor een bijles van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur.

 Voor verdere vragen of ondersteuning kun je altijd een e-mail sturen naar onze klantenservice op klantenservice@bijlesthuisvoordebuis.com We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Account

Een account maak je aan door een bijles of kennismakingsgesprek te boeken. Na de boeking kun je een wachtwoord instellen.

Door in te loggen op je account, kan je jouw afspraken inzien. 

Als je technische problemen ondervindt met je account, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen op klantenservice@bijlesthuisvoordebuis.com We zijn hier om je te helpen en zullen zo snel mogelijk werken om het probleem op te lossen.

Betalen

een bijles varieert per bedrijf, per docent, per tijdseenheid. Gemiddeld ligt het bedrag tussen de 30 euro per uur, wat nog kan oplopen bij iemand met veel ervaring/classificaties . Bij Bijles Thuis voor de Buis kunnen we de bijlessen voor 20 euro per uur aanbieden.

Je betaalt met iDEAL via de jouw gekozen bank.

 Voor verdere vragen of ondersteuning met betrekking tot betalingen, aarzel niet om ons een e-mail te sturen op klantenservice@bijlesthuisvoordebuis.com. We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Voorwaarden

Bij ons maakt het niet uit welk niveau je zit, of je nu op de basisschool zit of op de middelbare school. Onze bijlesdiensten zijn beschikbaar voor leerlingen van alle leeftijden en onderwijsniveaus. We staan klaar om je te ondersteunen, ongeacht waar je in je leerproces bent.

We begrijpen dat dingen soms anders kunnen lopen dan verwacht. Als er onverhoopt iets misgaat met de bijlessen of als je niet tevreden bent met de service, zullen we kijken of uw situatie valt onder de restitutievoorwaarden. Neem gerust contact met ons op via klantenservice@bijlesthuisvoordebuis.com en we zullen de situatie grondig bekijken om een passende oplossing te vinden. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Menu

Leerlingen

Docenten