Over ons

Wij, twee jonge ondernemers, zijn zelf vroeg begonnen met bijles geven en hebben daarvoor zelfs ook al bijles gekregen. Hierdoor hebben we nieuwe inzichten verkregen die we konden gebruiken voor het optimaliseren van de bijleservaring bij Bijles Thuis voor de Buis.

Missie.

Onze missie is om de bijleservaring volledig af te stemmen op de leerling. Dit willen we bewerkstellen met behulp communicatie, ervaring en de daarbij verkregen inzichten. 

Visie.

Onze visie is om leerlingen een goede voorbereiding te geven op de gedigitaliseerde wereld. We hebben het idee dat die voorbereiding bij scholen en hun lesmethodes te kort schiet. Laptops worden geïntegreerd, maar de lesmethode met de daarbij horende stof is gedateerd.

Betrokken scholen

Bijles Thuis voor de Buis
Bijles Thuis voor de Buis

-

Bijles Thuis voor de Buis
Bijles Thuis voor de Buis

Waarom wij?

Met onze kennis en ervaring van het krijgen en geven van bijles, hebben wij het bijlesproces geoptimaliseerd en zullen we blijven zoeken naar verbeterpunten. We zullen niet alleen de stof doornemen en overbrengen, maar ook de manieren waarop je kan leren laten zien en voorbereiden op een toets, zodat de bijlessen ook een positieve impact hebben op het latere verloop van de schoolcarrière.

De lessen zijn een combinatie van verkenning, uitleg, toepassing, uitdaging en evaluatie. Laat dat goed bezinken. We verkennen het probleem, datgene dat lastig is om zelfs totaal onbegrijpelijk, vervolgens zal dat verhelderd worden met een uitleg, waarna het zelf toegepast kan worden. Lukt dat met succes, volgt er een uitdaging, waarbij er nog grondiger getest wordt, of alles begrepen is en verwerkelijkt kan worden. Tot slot zal er geëvalueerd worden; Of alles helder is, wat de oorzaak van het probleem was, hoe het probleem is opgelost en hoe voorkomen kan worden. Dit is echter nog maar het fundament van het proces.

Onze ervaring met bijles

Gyan - mede-oprichter

Tim - mede-oprichter

tekst vak

Een van de grootste voordelen van bijles is de persoonlijke aandacht die ik kreeg. Mijn bijlesdocent begreep mijn leerstijl en paste zijn uitleg aan om ervoor te zorgen dat ik de concepten volledig begreep. Hierdoor kon ik op mijn eigen tempo leren en voelde ik me nooit bezwaard om vragen te stellen. Deze persoonlijke begeleiding heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en heeft me geholpen om beter te presteren in de klas.

Jouw vertrouwde leerpartners

Het Bijles Team

Onze docenten hebben allemaal een aanleg en passie voor het helpen van anderen. Door precies aan te geven wat de gewenste doelen zijn en iets te vertellen over wie je bent, zullen onze docenten de best passende methode gebruiken om de leerling naar het gewenste resultaat te helpen. Wat die wensen ook mogen zijn, Het Bijles Team staat voor je klaar!